Vrajitorul.eu reduce tarifele cu 50 %

Am aparut la EvoTV discutand despre Vrajitorul.eu in cadrul emisiunii Tepes Show . Cateva pareri despre Vrajitor, despre modul de folosire, cui i-ar putea fi util etc.


Multumind celor 4000 de utilizatori care au accesat Vrajitorul.eu in primele trei saptamani de la lansare, am decis sa taiem in carne vie si sa reducem tarifele de cautare in cel mai puternic si complet soft de identificare a companiilor si persoanelor din Romania, la jumaaataateeeee…..

Numai pana la 31 decembrie 2007, Vrajitorul.eu va permite utilizatorilor sai sa caute la jumatate de pret in baza lui de date, si sa foloseasca cum vor ei mai bine informatiile obtinute, multumindu-le inca o data pentru increderea acordata la inceput de drum!
Ca atare : numai pana la 31 decembrie 2007 salvati 50 % din costuri si puteti folosi in sprijinul dvs. informatiile oferite de Vrajitor.
www.vrajitorul.eu

Acum, este mult mai usor sa platiti creditele de acces la Vrajitorul.eu direct din fata PC-ului dvs., utilizand sistemul de plata e-payment, implementat de noi impreuna cu Gecad; totul este facut si gandit ca dvs. sa va fie cat mai usor si sa aveti un acces rapid si constant la baza noastra de date cu informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *