Publicitate Trafic.ro

Probabil ati observat o reclama la myjob in cadrul statisticilor trafic.ro

La aproape o saptamana apar si primele explicatii: metodologie, prioritate in promovare, eficienta, dar nici un cuvant despre pret? Foarte interesant sa-ti promovezi site-ul in cadrul statisticilor proprii, n-am cuvinte.

O noua posibilitate de promovare
Trafic.ro a implementat un nou serviciu: promovarea pe zone neconventionale. Mai exact, Trafic.ro ofera posbilitatea promovarii unui site intr-una dintre zonele care se bucura de cel mai mare grad de vizibilitate in randul vizitatorilor sai: zona statisticilor.
Eficienta
Implementat saptamana trecuta, noul serviciu se afla, in acest moment, in faza de testare – exista un singur site promovat in acest fel. Statisticile rezultate in testului vor fi publicate in curand, iar comunitatea Trafic.ro va putea constata eficienta noului serviciu.
In sprijinul comunitatii
Dupa incheierea fazei de testare, serviciul de promovare pe zone neconventionale va fi disponibil in exclusivitate tuturor site-urilor inscrise in Trafic.ro. Practic, un site va putea sa isi promoveze serviciile atat in cadrul statisticilor proprii, cat si in cadrul statisticilor altor site-uri, in functie de publicul tinta.
Metodologia
Fiecare site are prioritate in contractarea serviciului de promovare in cadrul statisticilor proprii. Pentru ca noul serviciu este dedicat tuturor site-urilor inscrise in Trafic.ro, metodologia de contractare va fi supusa dezbaterii comunitatii in cadrul Forumului Trafic.ro.
Un pas mai departe
Serviciul de promovare pe zone neconventionale face parte dintr-o serie mai ampla de facilitati care urmeaza a fi implementate de Trafic.ro. Obiectivul declarat al acestor imbunatatiri este eliminarea treptata a reclamei externe de pe site, in favoarea promovarilor interne Trafic.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *