Jurnal Bursier II – semne de intoarcere

Bursa are o crestere de doua zile de crestere conescutiva dupa aproape 2 saptamani.

– Actiuni preum BRD nu au un motiv real sa scada atata timp cat au anuntat porfituri semnificativ mai mari fata de perioada similara a anului trecut. Fapt sesizat astazi de piata unde BRD a castigat 5.0%.
Biofarm este suspendata pentru operarea majorarii de capital, cred ca se va intoarce la tranzactionare cu o crestere de 3-4%
TUFE a scazut aproximativ 13% din momentul in care MIHAI FERCALA, presedintele consiliului de administratie la TUFE si SIF Transilvania, a cumparat actiuni acolo. Pentru cei care nu stiu actiunile celor din interiorul sistemului, numite persoane initiate, se anunta in mod oficial de catre BVB si deobicei genereaza presiune pentru vanzarea/cumparea acelei actiuni(aceeasi actiune cu cea facuta de persoana initiata).
– Actiunile EFO si-au temperat cresterea odata cu inundatiile din Eforie dupa ce castigasera undeva in jur de 650% in ultimul an.
AUCS asteapta decizia cu privire la achizita de catre FORD. Cine avea actiuni AUCS la inceputul anului si decide sa le vanda astazi are un profit de peste 700%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *