Hosting in .ro

Folosesc de aproximativ 8 ani serviciile de hosting din Romania.

In ultima perioada majoritatea firmelor din romania folosesc CPanel ca unealta de usurare a accesului la (e-mail, SQL, FTP,statistici etc). Aceasta unealta oferita de cPanel Inc este un veritabil plus pentru mine cat si pentru clientii mei.

Folosesc serviciile a doua firme din romania pe partea de hosting:

Gazduire.ro (divizia de hosting a NetBridge) ofera servicii bune, o interfata pentru client bine pusa la punct insa consider ca suportul tehnic nu rezolva problemele asa cum se cuvine la solicitari de tipul “nu merge webmail-ul” raspunsurile variaza intre: “de la noi merge” ori “verificati daca aveti porturile deschise”.
Pe de alta parte pentru solicitari referitoare la disfunctionalitati in aplicatia de Cpanel dupa 20 de zile nu am un raspuns oficial privind rezolvarea problemelor.

Pe de alta parte Etp.ro, poate pentru ca e o firma mai mica, este mai apropiata de client si dornica sa ofere valoare adaugata prin extinderea serviciilor dincolo de locul in care ar fi obligati sa o faca.

In domenii precum IT&C The world is “very” flat si de aceea firmele create de oameni pasionati care ofera servicii si apoi asteapta recompensa o sa aibe un foarte mare success.

Sper ca firma mea sa ramana mereu customer-friendly. Pana la urma afacerile se fac nu intre companii.

Later Edit
In Romania puterea blog-urilor incepe sa creasca, asa cum Cristian dadea cateva exemple de companii care se intereseaza de clientii lor si Gazduire.ro se alatura celor carora le pasa de ce se scrie pe bloguri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *