Ghelir.ro cumparat de Kelion Online Management

Ghelir.ro magazinul online romanesc cu un produs pe zi s-a transferat din punct de vedere administrativ de astazi la Kelion Online Management, firma ce opereaza si site-ul MarketOnline.ro si AZERTY Distribution. Firma Kelion Online Management SRL a fost infiintata in 12 februarie 2009.

Societatea Kellion Holdings Ltd Co este o persoana juridica inmatriculata in Statele Unite ale Americii, statul Arkansas, avand sediul social in Little Rock, The Tower Building, Center Street 323, Camera 1202, inmatriculata la Registrul Companiilor sub nr. 800066408/31 august 2005 . Inca din 2005 aceasta societate a preluat controlul asupra actiunilor AZERTY, detiune pana atunci de familia Mihailescu.

Transferarea Ghelir.ro vine dupa alte multe mutari din piata magazinelor online (24pc.ro , ShopIT.ro, cumpararea marketonline.ro de Kelion de la Gifron group)

Sursele Newsletterul Ghelir.ro:

De astazi, noul operator al Ghelir.ro este Kelion Online Management, o companie solida, condusa de oameni cu experienta. Prin volumul rulat, Kelion va asigura oferte mult mai bune ca pana acum.

SI postul lui Dragos Manac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *