Despre Airsoft6 si replici airsoft

Airsoft este o ramura sportiva, care poate deveni foarte usor un hobby, ramura de care in prezent se bucura tot mai multi.

Airsoft6 reprezinta un joc cu tenta militara care utilizeaza replici ale armelor adevarate.

Aceste arme sunt dispozitive formate dintr-un ansamblu de mecanisme, piese si accesorii airsoft. Ele functioneaza prin aruncarea proiectilelor, substantelor toxice luminoase,cu ajutorul fortei de expansiune a gazelor, rezultate din arderea pulberii explozive . Astfel, aceste tipuri de arme sunt utilizate in principal pentru atac sau aparare.

Airsoft6 ne permite sa intram intr-un joc devenit realitate, sa detinem controlul asupra unor arme militare si sa ne aventuram intr-un cadru de lupta. Acest joc se poate desfasura intr-o locatie bine delimitata, intr-un grup de minim doua persoane avand un echipament minim de protectie, in special ochelari sau masca de protectie si binenteles replica airsoft, care intra in proprietate personala prin achizitia acesteia. In cadrul magazinului airsoft6, putem gasi diferite pistoale airsoft, cat si componentele acestora si nu in ultimul rand echipamentul necesar, articole vestimentare si accesorii.

Jocul consta in eliminarea reciproca a participantilor iar in momentul impactului cu bila, cel lovit trebuie sa recunoasca sau sa conteste lovitura. Viteza este masurata cu bile de 0.20g si eu Hop-Up’ul setat la zero. Vitezele cuprinse intre 50 si 110 m/s, se intalnesc la replici folosite in CQB sau Close Quarter Combat, adica batalii cu distante de angajare mici, cum ar fi mediu interior.

Ca si scenarii de joc posibilitatile sunt vaste, totul depinde de participantii la joc si de adaptarea scenariului cu locatia unde are loc meciul, numarul si tipul jucatorilor iar aventura va deveni foarte interesanta si captivanta, lasand impresia ca faci parte dintr-un cadru militar.

Airsoft6 reprezinta un tot unitar ce inglobeaza un set de valori menite ca in timp sa evidentieze pe piata de nisa acest segment nou in aria divertismentului.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *