CityInsurance.ro

Maine este lansarea site-ului www.cityinsurance.ro.

Site-ul este primul din romania care ofera o interactivitate sporita intre client si asigurator, se pot solicita cotatii de polita si sa primiti un produs personalizat ce se poate cumpara online.

In plus se pot cumpara si produse configurabile(asigurari medicale de calatorie, de sport extrem, de bagaje, precum si carduri de asigurare) cu plata online, prin ePayment, sau la livrare.

Si acum comunicatul de presa:
—-
Bucuresti, 11 octombrie 2006 – Societatea City Insurance prezinta in avanpremiera la Howard Johnson Grand Plaza Hotel noul web site si noul personal de conducere.
Datorita climatului tehnologic, economic si social dinamic si in continua dezvoltare, precum si venind in intampinarea cerintelor pietei care imping spre societati inovative si avansate din punct de vedere tenologic, City Insurance isi lanseaza un nou site. Site-ul aduce un nivel personalizat, este functional si permite clientilor sa incheie polite chiar de la propriul computer.
Prin intermediul acestui nou sistem, site-ul furnizeaza clientilor sai informatii despre preturi, pune la dispozitie politele de asigurare, totul intr-un cadru de maxima fiabilitate si transparenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *