Acces la servicii online cu plata prin SMS

Site-ul dezvoltat de FilipNet , Codul Muncii Adnotat, unul dintre putinele site-uri care ofera acces la informatii profesionale premium contra cost.

Am lansat astazi posibilitatea pentru useri sa acceseze informatiile de pe site prin simpla trimitere a unui SMS la un numar cu tarif suplimentar. Astfel pentru 1 USD primiti acces o ora.
Comisioanele pentru plata prin SMS sunt imense insa lucrurile merg spre o directie buna.
Radu Ionescu se intreba daca se pot face Microplati cu telefonul mobil, acum lucrurile merg, astept aparitia altor servicii de gen si mai ales o reducere considerabila a comisioanelor.

Comunicat de presa 2
Filip Net a implementat primul sistem de plata prin SMS pentru servicii juridice profesionale
Bucuresti- 13 Noiembrie 2006 – Sistemul de plata a serviciilor juridice prin SMS, implementat pe site-ul www.codulmuncii.ro, reduce la minim timpul necesar pentru accesul la informatia destinata profesionistilor din domeniul dreptului muncii.

Site-ul www.CodulMuncii.ro contine CODUL MUNCII ADNOTAT, o baza de date actualizata zilnic cu doctrina si practica judiciara cu privire la codul muncii.

Serviciul Acces Profesional Instant permite accesarea bazei de date pe baza de SMS. Utilizatorul trimite un SMS de pe orice telefon mobil din retele Vodafone, Orange sau Zapp, la numarul 1261. In cateva secunde, utilizatorul primeste un SMS cu parola de acces pe site. Accesarea bazei de date se face neingradit timp de 60 de minute, la pretul de 1 USD.

Foarte apreciat de utilizatori datorita complexitatii sale, siteul ofera informatii si analize privind Codul Muncii publicate in literatura de specialitate (tratate, cursuri universitare, lucrări de specialitate, reviste de drept, culegeri de practică judiciară, baze de date). Accesul la informatii se face pe baza de abonament si de acum si pe baza de plata prin SMS.

Acest sistem de plata deosebit de simplu si rapid poate fi implementat si personalizat la cerere pe site-urile web ale celor interesati. Sistemul de plata prin SMS este util in special furnizorilor de servicii/produse de valoare mica si volum mare unde plata prin alte metode este mult mai complicata si cunsuma un timp mai mare.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile Filip Net vă invităm să accesaţi http://www.filipnet.ro
Dacă aveţi comentarii, sugestii sau întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi.
Filip Lepus
0722.325288
www.filipnet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *